OM OS

Code on Laptop Computer

Virksomhedens styrke er reelt 25 år med Delphi, men kompetencen er Legacy Software udviklet i Delphi, herunder Software Deconstruction.

Udfordringerne kan være opgradering af ældre kode til nyere version af Delphi, eller udredning af kildekode med henblik på migrering til anden platform, f.eks. C#, og gerne parallelt med respektive udviklere. Det kan være Reverse Engineering af kildekode med tanke på Business Analysis, Functional Flow Block Diagram, Data Flow Diagram, Data Model m.fl., og med sigte på nyudvikling.

Det kan også være ordinære opgaver, og jeg koder gerne i eksisterende Delphi-løsninger, hvis der er for mange bugs i en backlog, eller der er behov for nye features. Det vil være muligt at udføre arbejdet onsite, hvis afstanden tillader det, ligesom jeg har kontorfaciliteter, licenser, gigabit forbindelse, Delphi, Office365, Teams, Jira, Dinero osv. til rådighed, så opgaven også kan løses remote.

Der er fuld diskretion med hensyn til systemer, data, og for hvem opgaven udføres - der vil ikke være referencer noget sted. Se også priser under ydelser.

Embarcadero Certificate of Excellence
Normann_edited.jpg
Bent Normann Olsen
udvikler og ejer

Bent har 30 års erhvervserfaring med udvikling af software, og 25 års erfaring med Delphi. Bent har arbejdet for en række mindre og større virksomheder, og været med i release af flere produkter.

Kursusbevis i Microsoft .NET v4
Normann_edited.jpg
Normann Simplified
open-source miljø

Bent har tidligere været involveret i flere open-source communities, herunder JEDI (Joint Endeavor of Delphi Innovators) og Lazarus (Delphi klon), på hobbyplan.

Derudover har han arbejdet med MIDI siden Commodore Amiga, og har planer om at tredje generation af MIDI komponenter bliver frigivet som open-source.